Logo da.boatexistence.com

Var bling-imperiet skrevet?

Indholdsfortegnelse:

Var bling-imperiet skrevet?
Var bling-imperiet skrevet?

Video: Var bling-imperiet skrevet?

Video: Var bling-imperiet skrevet?
Video: Как сложилась судьба телохранителя императрицы казака Тимофея Ящика? 2024, April
Anonim

Bling Empire er faktisk slet ikke skrevet, det vil du blive glad for at vide. Showstjernen Kevin Kreider udt alte sig for nylig om emnet efter mange spekulationer fra fans og fort alte E!: "For mig er det 100 procent [rigtigt]. Jeg ved, hvad jeg gik igennem, det var så virkeligt.

Kendte Bling Empire-besætningen hinanden?

De fleste af skuespillerne kendte ikke hinanden, før de blev castet til Bling Empire Showet fokuserer på en gruppe velhavende, asiatiske venner i Los Angeles, inklusive Andrew og hans kæreste Kelly Mi Li. Gruppen kender angiveligt alle hinanden fra at gå til de samme fester og fælles venner.

Er Kevin fra Bling Empire rig?

Kevin Kreider: Nul million., der ikke lægger skjul på, at han kommer fra en beskeden begyndelse, er anslået US$10 millioner værd.

Hvordan blev Bling Empire rig?

Kane Lim blev født ind i en meget velhavende familie, der har forretninger inden for fast ejendom, olie og shipping. Bling Empire-stjernen siges at være omkring $20 millioner (£14,5 millioner) værd takket være hans investeringer i aktier og aktier.

Hvorfor er Anna fra Bling Empire så rig?

På showet er forklaringen, at hendes formue kommer "fra våben", som medskuespilleren Kane Lim sagde i et afsnit og sagde, at Shays far "sælger bomber, våben, forsvarsteknologi - og det er et par milliarder værd. "

Anbefalede: