Logo da.boatexistence.com

Hvad er en genkøbsaftale?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en genkøbsaftale?
Hvad er en genkøbsaftale?

Video: Hvad er en genkøbsaftale?

Video: Hvad er en genkøbsaftale?
Video: Udtale af Indlån | Definition af Redeemable 2024, Juli
Anonim

En genkøbsaftale, også kendt som en repo, RP eller salgs- og tilbagekøbsaftale, er en form for kortfristet låntagning, hovedsageligt i statspapirer.

Hvad er formålet med en genkøbsaftale?

Tilbagekøbsaftaler tillader salg af et værdipapir til en anden part med løfte om, at det vil blive købt igen senere til en højere pris Køberen optjener også renter. Når en tilbagekøbsaftale er en lånetype for salg/tilbagekøb, fungerer sælgeren som låntager og køber som långiver.

Hvad er meningen med genkøbsaftaler?

En genkøbsaftale (repo) er en form for kortfristet låntagning for forhandlere af statspapirerI tilfælde af en repo sælger en forhandler statspapirer til investorer, norm alt på dag-til-dag-basis, og køber dem tilbage den følgende dag til en lidt højere pris.

Hvad er en genkøbsaftale i fast ejendom?

En tilbagekøbsfacilitet ("tilbagekøbsfacilitet") er en finansieringsordning, i henhold til hvilken en bank eller et andet kreditinstitut (en "køber") tilfører likviditet til en enhed, der opretter eller erhverver ejendomsrelaterede aktiver (en "sælger")”) ved at købe sådanne aktiver med en samtidig aftale om, at sælgeren vil …

Hvad er typerne af genkøbsaftaler?

En genkøbsaftale er også kendt som RP eller repo er en type kortfristet låntagning, som generelt bruges af enkeltpersoner, der handler med statspapirer, og en sådan aftale kan ske mellem flere antal parter, og det kan være klassificeret i tre typer- specialiseret leveringsrepo, tilbageholdt i depot,…

Anbefalede: