Logo da.boatexistence.com

Hvornår er den store britiske menubanket 2020?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er den store britiske menubanket 2020?
Hvornår er den store britiske menubanket 2020?

Video: Hvornår er den store britiske menubanket 2020?

Video: Hvornår er den store britiske menubanket 2020?
Video: Banquet's Fish Course - Great British Menu 2024, Kan
Anonim

Great British Menu 2020: Bekræftet banketdato Selvom banketten blev forudindspillet på et tidligere tidspunkt – potentielt i marts eller april 2020 – vil den blive udsendt på BBC Two fredag den 15. maj kl. 20.00.

Hvilken dato er den store britiske menu-banket 2020?

Finalen udsendes fredag den 21. maj kl. 20.00 på BBC Two, hvor en af kokkene bliver kåret som den overordnede mester af mestre om natten.

Hvor er den store britiske menu-banket 2021?

Dette års Great British Menu-banket markerer britisk opfindelse og innovation med en udendørs fest på Jodrell Bank. Great British Menu er nået til finaleugen i sin 2021-serie, hvor nogle af Storbritanniens mest talentfulde kokke kæmper om et eftertragtet banketsted.

Hvor er den store britiske menu-banket?

Det er den store finale på Great British Menu, da de vindende kokke tilbereder deres retter ved en banket for heltene fra NHS. Efter at være ankommet til St Bartholomew's Hospital, bliver kokkene vist den utrolige placering for den følgende nats begivenhed - den næsten 300 år gamle Great Hall.

Hvem vandt Great British Menu 2020?

THE GREAT British Menu kåret Niall Keating som sin vinder fredag den 15. maj i en stor finale, hvor deltagerne konkurrerede om at lave en lækker banket. Niall er chefkok på Whatley Manor, et landstedshotel med to Michelin-stjerner i Cotswolds.

Anbefalede: