Logo da.boatexistence.com

Var quentin tarantino i avengers?

Indholdsfortegnelse:

Var quentin tarantino i avengers?
Var quentin tarantino i avengers?

Video: Var quentin tarantino i avengers?

Video: Var quentin tarantino i avengers?
Video: Why Quentin Tarantino Doesn’t Want to Make a Superhero Movie 2024, Juli
Anonim

"Det føltes ret godt!" Quentin Tarantino om at "optræde" i The Avengers, Team America og Shrek.

Hvilken Avengers-film var Quentin Tarantino i?

Det mest fremtrædende og tydelige Tarantino-nik i MCU kommer i Captain America: The Winter Soldier, instrueret af Russo Brothers. I filmen besøger Steve Rogers og Falcon Nick Furys "grav" (han blev formodet død).

Hvad synes Tarantino om Marvel?

Quentin Tarantino har givet sin mening til kende om Marvel-film og Star Wars-franchisen i et brændende nyt interview. Under chatten siger den anerkendte instruktør, at han i 2019 så ham kæmpe "en krig for film" mod Avengers: Endgame og Star Wars.

Har Quentin Tarantino en cameo i alle sine film?

Du glemte, at han var stemmen til Pai Mei:D. Quentin Tarantino har optrådt i næsten alle film, han har lavet, enten som en ordentlig karakter eller i stemme-cameos – og her er hver eneste af dem. … Selvom Reservoir Dogs var et hit blandt kritikere og publikum, kom Tarantinos store gennembrud to år senere med Pulp Fiction.

Er Pulp Fiction i MCU'en?

The Russos var tydeligvis med på at tilføje et subtilt nik til et af Tarantinos fineste værker, og det var sådan referencen blev til. Der vil aldrig være en MCU og Tarantinoverse crossover, men små detaljer som denne er sjove at finde og skabe subtile forbindelser mellem to meget forskellige verdener.

Anbefalede: