Logo da.boatexistence.com

Vil Marvel's Avengers være på pc?

Indholdsfortegnelse:

Vil Marvel's Avengers være på pc?
Vil Marvel's Avengers være på pc?

Video: Vil Marvel's Avengers være på pc?

Video: Vil Marvel's Avengers være på pc?
Video: Infinity Stone Heist: Official Trailer | LEGO Marvel Avengers 2024, Kan
Anonim

Vi har elsket at se dine reaktioner på den nye kampagne, og i dag er vi glade for at kunne meddele, at vi gør den komplette Marvel's Avengers-oplevelse, inklusive alt tidligere udgivet gratis indhold, tilgængeligt med Xbox Game Pass til pc, Console og Cloud den 30. september

Kan Marvel Avengers spilles på pc?

Systemkrav

OS: Windows 10 64-bit. Processor: i3-4160 eller tilsvarende AMD. Hukommelse: 8 GB RAM. Grafik: NVIDIA GTX 950 / AMD 270 (min. 2 GB video ram)

Er Marvel's Avengers gratis på pc?

Men pludselig har spillets samtidige spillere på Steam brudt fri fra de under-1.000 daglige toppe, de har oplevet i løbet af det seneste år. Alt, hvad udgiver Square Enix skulle gøre, viste sig, var at gøre spillet gratis at spille.

Kan du roame frit i Marvel Avengers?

Marvel's Avengers er ikke et åbent verdensspil, men der er større miljøer, hvor du vil være i stand til frit at roame-placeringer i et stykke tid og udføre valgfrie opgaver. Disse har norm alt form af skjulte kister, dusørmål og point at forsvare.

Er Marvel's Avengers ude?

Marvel's Avengers er et action-rollespils-videospil fra 2020 udviklet af Crystal Dynamics og udgivet af Square Enix' europæiske datterselskab. … Marvel's Avengers blev udgivet til Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One og Stadia den 4. september 2020.

Anbefalede: