Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er ørevoks brun?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er ørevoks brun?
Hvorfor er ørevoks brun?

Video: Hvorfor er ørevoks brun?

Video: Hvorfor er ørevoks brun?
Video: Эта находка может стать самой значимой и долгожданной в 21 веке 2024, Kan
Anonim

Mørkebrun eller sortfarvet ørevoks er typisk ældre, så dens farve kommer fra snavs og bakterier, den har fanget Voksne har en tendens til at have mørkere, hårdere ørevoks. Mørkebrun ørevoks, der er farvet med rødt, kan signalere en blødende skade. Lysebrun, orange eller gul ørevoks er sundt og norm alt.

Er brun ørevoks dårlig?

Hvad er udsigterne? Mørk eller sort ørevoks er ikke et tegn på, at du har dårlig hygiejne, eller at du ikke er ren. Det er dog et tegn på, at du bør rense dine øregange for ophobning af ørevoks og eventuelt se din læge. Sort ørevoks kan være et tegn på, at du har opbygget voks.

Hvordan slipper du af med brun ørevoks?

Behandlinger i hjemmet

  1. Anvend 2 eller 3 dråber brintoverilte eller naturlige olier på din øregangsåbning. Du kan bruge babyolie, mineralolie, olivenolie eller glycerin.
  2. Lad voksen absorbere brintoverilte eller naturlig olie. Voksen skulle så begynde at forlade øret.

Hvilken farve er ørevoks, når du har en ørebetændelse?

Ørevoks kan også signalere, hvis der er et problem som en infektion eller tungt snavs i øret. Grøn. Denne ørevoksfarve indikerer typisk infektion. Hvis du bemærker pus eller en dårlig lugt sammen med grøn ørevoks, er det vigtigt at søge læge med det samme.

Hvorfor er ørevoks ulækkert?

Enhver, der ved et uheld har smagt ørevoks, ved, at den har en forfærdelig, syrlig smag. Otolaryngolog Dr. Seth Schwartz fort alte INSIDER, at ørevoks har tendens til at være surt. Vi ved, at syreholdige fødevarer også smager surt, så ørevoksens særlige smag giver mening.

Anbefalede: