Logo da.boatexistence.com

Blev wienerschnitzel nogensinde kaldt der wienerschnitzel?

Indholdsfortegnelse:

Blev wienerschnitzel nogensinde kaldt der wienerschnitzel?
Blev wienerschnitzel nogensinde kaldt der wienerschnitzel?

Video: Blev wienerschnitzel nogensinde kaldt der wienerschnitzel?

Video: Blev wienerschnitzel nogensinde kaldt der wienerschnitzel?
Video: WWE MAYHEM NO FAKE WRESTLING HERE 2024, Kan
Anonim

Kæden hed Der Wienerschnitzel indtil 1978, hvor den faldt "Der." Ifølge "Drive-Thru Life" blev ændringen foretaget på anmodning af den grafiske designer Saul Bass, som var blevet ansat til at skabe et nyt logo for mærket, et stort rødt "W. "

Hvornår droppede de DER i Wienerschnitzel?

Født i 1938 i Missouri flyttede Galardi med sin familie til Californien i 1956, hvor han mødte Glen Bell, Jr., en anden fastfood-pioner, der vejledte ham som Taco Bell-manager, før Galardi åbnede den første Der Wienerschnitzel fem år senere (og droppede "Der" for at gøre det til bare Wienerschnitzel i 1977).

Hvilket år startede Der Wienerschnitzel?

Grundlagt i 1961 af John Galardi med en enkelt lokation i det sydlige Californien, Wienerschnitzel er vokset til at være verdens største hotdog-kæde, der serverer mere end 120 millioner hotdogs om året; og vi er overberømte for vores lækre hemmelige opskrift på chili, som vi kan lide at kvæle på pommes frites, hotdogs og burgere.

Hvad betyder en Weinersnitchel?

Wienerschnitzel (/ˈviːnər ˈʃnɪtsəl/ tysk: [ˈviːnɐ ˈʃnɪtsl̩]; fra tysk wienerschnitzel 'wiener-cutlet'), nogle gange stavet wienerschnitzel, som i Schweiz,lavet af en thinnitzel,er en type af thinnitzel paneret, stegt kalvekotelet.

Hvad er wienerschnitzels oprindelse?

Traditionelt er en wienerschnitzel en kotelet af kalvekød, der er banket tyndt af en kødmørningsmiddel, derefter dyppet i mel, æg og brødkrummer (i nævnte rækkefølge) og stegt, indtil de er gyldne. Skønt den er tæt forbundet med Wien (Wiener betyder "Wiener" på tysk), stammer schnitzlen faktisk fra Milan, Italien

Anbefalede: