Logo da.boatexistence.com

Kan du få et langt slag?

Indholdsfortegnelse:

Kan du få et langt slag?
Kan du få et langt slag?

Video: Kan du få et langt slag?

Video: Kan du få et langt slag?
Video: Natasja - Gi' mig Danmark tilbage 2024, Kan
Anonim

Bor-til-slag-forhold Nu betegnes en motor med den tidligere cylinderkonfiguration som en motor med kort slaglængde og en motor med lang slaglængde. Hvis man laver en cylinder med nøjagtig samme boring og slaglængdemåling, kaldes den resulterende motor en 'firkantet' cylinder.

Hvad betyder en motor med lang slaglængde?

En motor med lang slaglængde er en motor, der har en mindre boring end dens slaglængde. Så boring/slag-forholdet er mindre end 1. For en given motorhastighed øger et længere slag motorfriktionen og øger som følge heraf belastningen på krumtapakslen.

Hvad betyder slaglængde?

Slaglængden er hvor langt stemplet bevæger sig i cylinderen, som bestemmes af krumtappene på krumtapakslen. … Dette tal ganges med antallet af cylindre i motoren for at bestemme den samlede slagvolumen.

Hvad er ultralangt slag?

marine. En to-taktsmotor med langsom hastighed, som bruger et stort slag-til-boringsforhold for at udnytte den forbedrede termodynamiske effektivitet som følge af uniflow-udrensningen. Den bruger også en lavere akselhastighed for at forbedre propeleffektiviteten.

Hvordan bestemmer du slaglængde?

En motors slaglængde er den afstand, stemplet tilbagelægger inde i cylinderen. Slaglængden er bestemt af krumtapakslen. Det kan angives i enten tommer eller millimeter.

Anbefalede: