Logo da.boatexistence.com

Hvilket klima er godt til at dyrke sukker?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket klima er godt til at dyrke sukker?
Hvilket klima er godt til at dyrke sukker?

Video: Hvilket klima er godt til at dyrke sukker?

Video: Hvilket klima er godt til at dyrke sukker?
Video: Sorte hvidløg dyrker man da selv 2024, Kan
Anonim

Temperatur. Sukkerrør kræver et varmt klima, med temperaturer kun lidt under frysepunktet, der er i stand til at dræbe denne plante. Temperaturer mellem 70 og 95 grader Fahrenheit er bedst til dyrkning af sukkerrør.

Hvilket klima er bedst til at dyrke sukker?

A lang, solrig og varm (32 °C til 38 °C, 90 °F til 100 °F) vækstsæson med moderat til høj nedbør (1100 og 1500 mm i alt), kombineret med en tør og køligere (12 ˚C til 14 ˚C, 54 °F til 57 °F) høstsæson er ideel.

Kan sukker dyrkes i ethvert klima?

Sukkerrør er det almindelige navn for slægten Saccharum, der vokser næsten udelukkende i tropiske og subtropiske dele af verden. Som regel kan sukkerrør ikke tåle frysende eller endda kølige temperaturer.

Kan jeg dyrke mit eget sukker?

Sukkerrør vokser i troperne, og det kan dyrkes i de varmere dele af USA. I øjeblikket dyrkes sukkerrør kommercielt i Florida, Louisiana, Hawaii og Texas. Hvis du bor i en af disse stater, kan du dyrke dine egne sukkerrør. Høstede sukkerrør kan laves til lækker sirup.

Hvilket klima vokser bananer i?

Bananplanter trives i tropiske regioner, hvor gennemsnitstemperaturen er 80° F (27° C), og den årlige nedbør er mellem 78 og 98 tommer. De fleste bananer, der eksporteres, dyrkes inden for 30 grader på hver side af ækvator.

Anbefalede: