Logo da.boatexistence.com

Hvad er forskellen mellem granuleret sukker og sukker?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er forskellen mellem granuleret sukker og sukker?
Hvad er forskellen mellem granuleret sukker og sukker?

Video: Hvad er forskellen mellem granuleret sukker og sukker?

Video: Hvad er forskellen mellem granuleret sukker og sukker?
Video: Granulated Sugar: What exactly is it? 2024, Kan
Anonim

Granuleret sukker er også nogle gange kendt som hvidt sukker eller "almindeligt" sukker. Granuleret sukker har fået al den naturligt tilstedeværende melasse raffineret ud af det. Det er det sukker, der oftest bruges til bagning.

Kan du bruge sukker i stedet for granuleret sukker?

Råsukker

Råsukker er perfekt til at erstatte granuleret sukker i dine retter. Forskellen mellem de to er, at råsukker har større krystaller og har mere melasse. Jo større krystaller, jo mere luftige vil dine bagværk blive. Hvad er det her?

Kan jeg erstatte granuleret sukker med flormelis?

Caster Sugar Substitute

Granuleret sukker vil norm alt fungere fint som et strøsukker alternativ. Erstat i forholdet 1:1 (hvis din opskrift kræver en kop flormelis, brug en kop granuleret sukker).

Hvad kan jeg bruge i stedet for granuleret sukker?

Brunt sukker er den enkleste erstatning for granuleret sukker. Du kan bruge lyst eller mørkt brun farin som en 1:1 erstatning. Det giver mørkere, tættere bagværk med en mere karamel- eller melassesmag, hvilket er vidunderligt til klassiske chokoladekager, men mindre ønskværdigt til delikate kager.

Måler strøsukker det samme som granuleret sukker?

Ricusukker er det samme som granuleret sukker, kun i finere partikler, så det fylder mindre i et målebæger. Således vil en kop ricinussukker gøre din opskrift sødere end hvad der svarer til granuleret sukker, men 50 gram sukker er 50 gram sukker, uanset hvilken form det er i.

Anbefalede: