Logo da.boatexistence.com

Hvilken skyskraber overgår Sears-tårnet som højeste?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken skyskraber overgår Sears-tårnet som højeste?
Hvilken skyskraber overgår Sears-tårnet som højeste?

Video: Hvilken skyskraber overgår Sears-tårnet som højeste?

Video: Hvilken skyskraber overgår Sears-tårnet som højeste?
Video: Which Building Is Taller? 2024, Kan
Anonim

Sears Tower var verdens højeste bygning indtil 1996, hvor det blev overgået af Petronas Twin Towers (1.483 fod [451,9 meter]) i Kuala Lumpur, Malaysia. (Se forskerens note: Højder på bygninger.)

Er Sears Tower den højeste bygning i verden?

The Sears tiltrækker omkring 1,5 millioner turister hvert år, på trods af tabet af sin titel til Petronas Towers i Kuala Lumpur i 1997. Selvom ikke længere er den højeste bygning i verden, Tårnet er stadig titlen på verdens højeste beboelsesetage og det højeste tagdæk, og en elevatortur.

Hvor længe var Sears Tower den højeste bygning i verden?

Ved færdiggørelsen i 1974 overgik den World Trade Center i New York City og blev den højeste bygning i verden, en titel, som den havde i næsten 25 år; det var også den højeste bygning på den vestlige halvkugle i 41 år, indtil det nye One World Trade Center overgik den i 2013.

Hvor mange arbejdere døde ved at bygge Sears Tower?

Sears Tower: 5 dødsfald Det tog 2.000 arbejdere tre år at færdiggøre giganten på 1450 fod og næsten 175 millioner dollars i samlede omkostninger. Under byggeriet døde kun fem arbejdere i to separate hændelser, da en brand blev startet i en elevatorskakt, og en arbejder faldt ned fra en platform på 109. etage.

Vajer Sears Tower?

Den gennemsnitlige svajning af bygningen er ca. 6 tommer (152 millimeter) fra det rigtige centrum, men bygningen er designet til at svaje op til 3 fod. Willis Tower har cirka 16.100 bronzefarvede vinduer.… Willis Tower elevatorer kører så hurtigt som 1.600 fod (488 meter) i minuttet – blandt de hurtigste i verden.

Anbefalede: