Logo da.boatexistence.com

Hvorfor spiser kat fisk?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor spiser kat fisk?
Hvorfor spiser kat fisk?

Video: Hvorfor spiser kat fisk?

Video: Hvorfor spiser kat fisk?
Video: Hvem spiser mest RÅ FISK på 10min?🐟 2024, Kan
Anonim

Katte er obligatoriske kødædere, hvilket betyder, at de skal spise kød! De kan ikke helt fordøje plantemateriale, selvom nogle katte vil spise små portioner af korn, grøntsager eller frugter. Men hvorfor kan katte lide fisk så meget? Den stærke lugt af fisk er sandsynligvis årsagen, og det er en fremragende kilde til protein.

Hvorfor kan katte lide fisk så meget?

Luften af fisk er altid tillokkende for katte, fordi det er en af de mest intense køddufte der findes. … Dette gør duften af kød meget mere attraktiv for dem. Fiskemad er rig på protein, omega-3, taurin og andre vigtige næringsstoffer til katte.

Er det naturligt for katte at spise fisk?

Fisk er ikke en del af kattens naturlige kost. Med de sjældne undtagelser af nogle vilde kattearter spiser katte ikke fisk i naturen, og deres evolutionære forfædre spiste dem heller ikke. Derfor var deres udvikling som art ikke afhængig af fisk som fødekilde.

Kan katte spise fisk som en godbid?

De fleste katteejere ved, hvor meget katte elsker fisk. Fed fisk er en fantastisk kilde til omega-3 fedtsyrer og er godt for din kats hud og pels. Du kan give din kat fisk som en lejlighedsvis forkælelse, men fordi du ikke skal fodre dem for meget, da det kan give problemer.

Er for meget fisk dårligt for katte?

Rå kød og rå fisk kan ligesom rå æg indeholde bakterier, der forårsager madforgiftning. Derudover ødelægger et enzym i rå fisk thiamin, som er et vigtigt B-vitamin for din kat. Mangel på thiamin kan forårsage alvorlige neurologiske problemer og føre til kramper og koma.

Anbefalede: