Logo da.boatexistence.com

Kan streng gentages i python?

Indholdsfortegnelse:

Kan streng gentages i python?
Kan streng gentages i python?

Video: Kan streng gentages i python?

Video: Kan streng gentages i python?
Video: Python! Formatted String Literals (f-strings) 2024, Kan
Anonim

Definition: En iterabel er ethvert Python-objekt, der er i stand til at returnere dets medlemmer et ad gangen, hvilket tillader det at blive itereret over i en for-loop. Kendte eksempler på iterables omfatter lister, tupler og strenge - enhver sådan sekvens kan gentages i en for-loop.

Er streng en iterabel?

En streng er en uforanderlig sekvens af bytes. Strenge kan gentages; iteration over en streng giver hver af dens 1-byte understrenge i rækkefølge.

Hvorfor kan streng gentages i Python?

Listenumrene og strengnavnene kan gentages fordi vi er i stand til at løkke over dem (ved at bruge en for-løkke i dette tilfælde). I denne artikel skal vi se, hvordan man kontrollerer, om et objekt kan itereres i Python.

Hvilke typer er iterable i Python?

Eksempler på iterables omfatter alle sekvenstyper (såsom list, str, og tuple) og nogle ikke-sekvenstyper som dict, filobjekter og objekter af alle klasser, du definere med en _iter_ metode eller med en _getitem_ metode, der implementerer Sequence semantics.

Er streng en iterator i Python?

Python har flere indbyggede objekter, som implementerer iterator-protokollen. … I Python er en streng en uforanderlig sekvens af tegn. Iter-funktionen returnerer en iterator på objektet. Vi kan også bruge liste- eller tupelfunktionerne på iteratorer.

Anbefalede: