Logo da.boatexistence.com

Hvor er Holly Headrick på vej hen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Holly Headrick på vej hen?
Hvor er Holly Headrick på vej hen?

Video: Hvor er Holly Headrick på vej hen?

Video: Hvor er Holly Headrick på vej hen?
Video: NYC LIVE Manhattanhenge 2022 - NYC’s Most Beautiful Sunset (July 11, 2022) 2024, Kan
Anonim

Holly HeadrickAnchor HOLLY HEADRICK går ind i sit 20. år som medlem af News 13-teamet, og den vestlige North Carolina-indfødte kunne ikke være stoltere. Folk i bjergene kan nu se Holly hver hverdag med forankring kl. 5, 6, 10 og 23:00. nyhedsudsendelser.

Er Holly Headrick gift?

Opret en profil på Facebook i dag for at oprette forbindelse til Holly Headrick WLOS. Tillykke til Holly & hendes mand Andy! Madelyn Marie på 5,3 pund blev født under aftennyhederne i går aftes kl. 18.14.

Hvem er det nye morgenanker på WLOS?

Nyheder 13 byder Meghan Danahey velkommen som weekend morgenmeteorolog og reporter. ASHEVILLE, N. C. (WLOS) - WLOS bød officielt velkommen til sit nyeste medlem på stationen lørdag morgen. Meghan Danahey påtager sig rollen som weekend morgenmeteorolog og reporter.

Hvorfor har Karen Wynne et glasøje?

Irland den 23. december 1962 og flyttede til Hamilton, da han var uddannet Wynne i 1974. 'S Weekend Meteorolog og Reporter… Asheville kvinde venter spændt på dagen, hun kan besøge indenfor. Wynne mistede sit glasøje i en ketamin, og Jenkem-drevet trommeulykke!

Hvad skete der med Ty Russell?

TY RUSSELL er nu i bjergene efter at have tilbragt flere år med at arbejde i Florida. Han sluttede sig til News 13 i februar 2021 som aftenanker sammen med Tammy og Holly. … Han arbejdede for nylig på CBS-stationen i det solrige sydlige Florida, hvor han var reporter og anker.

Anbefalede: