Logo da.boatexistence.com

Forårsager bicornuate uterus tvillinger?

Indholdsfortegnelse:

Forårsager bicornuate uterus tvillinger?
Forårsager bicornuate uterus tvillinger?

Video: Forårsager bicornuate uterus tvillinger?

Video: Forårsager bicornuate uterus tvillinger?
Video: Twins Fetal Development #pregnancy #twinsbaby #pregnancycare 2024, Kan
Anonim

At have en tvillingegraviditet hos en patient med en bicornuate uterus (uterus bicornis unicollis) er sjældent, især hvis det er en spontan undfangelse. Case: En 40-årig primigravid kvinde undfangede en tvilling dikorionisk diamniotisk graviditet efter tre års primær infertilitet.

Kan du få en baby, hvis du har en bicornuate livmoder?

At have en bicornuate livmoder vil sandsynligvis ikke påvirke din fertilitet. Det kan føre til problemer såsom abort og tidlig fødsel, selvom du muligvis stadig kan få en vellykket graviditet og fødsel.

Hvilke fødselsdefekter forårsages af bicornuate livmoder?

Resultater: Afkom af mødre med en bicornuate livmoder havde en risiko for medfødte defekter fire gange højere end spædbørn født af kvinder med en normal livmoder. Risikoen var statistisk signifikant for nogle specifikke defekter såsom nasal hypoplasi, omphalocele, lemmermangler, teratomer og acardia-anencephaly

Kan du gå fuld termin med en bicornuate livmoder?

Graviditetskomplikationer med en tohjørnet livmoder

Hvis misdannelsen er lille, er der en god chance for, at din livmoderform slet ikke vil påvirke din graviditet. Mange kvinder, der har denne tilstand, bærer deres graviditeter til fuld termin eller næsten fuldbårne for at få en sund baby.

Påvirker bicornuate livmoder menstruationscyklus?

Det har generelt ingen effekt på dine menstruationer, og din menstruationscyklus fungerer som norm alt. Ud over muligheden for komplikationer fra en hjerteformet livmoder under graviditeten, oplever folk i nogle tilfælde andre hjerteformede livmoderproblemer. I sjældne tilfælde kan denne tilstand give dig en højere risiko for endometriose.

Anbefalede: