Logo da.boatexistence.com

Hvorfor efterlod clarissa et tavt vidne?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor efterlod clarissa et tavt vidne?
Hvorfor efterlod clarissa et tavt vidne?

Video: Hvorfor efterlod clarissa et tavt vidne?

Video: Hvorfor efterlod clarissa et tavt vidne?
Video: Ледяные челюсти | Сток | полный фильм 2024, Juli
Anonim

Hvorfor forlod Liz Carr Silent Witness? I slutningen af serie 23 fort alte Clarissa sine kollegaer, at hun forlader for at "fokusere mindre på de døde og mere på de levende" … "For at citere Clarissa: 'Jeg ved det bare, dybt ned – at det er tid for mig at komme videre, at fokusere mindre på de døde og mere på de levende. På livet.

Hvilken tilstand har Clarissa som tavst vidne?

Carr har brugt kørestol siden hun var syv år på grund af arthrogryposis multiplex congenita og omtaler ofte sin tilstand i sin stand-up som "meus thronus kaputus ".

Hvor blev Clarissa stille vidne hen?

I sæson 23-finalen med titlen The Greater Good, hvor dr. Thomas Chamberlain blev dræbt, fort alte Clarissa sit team, at det var tid for hende at "fokusere mindre på de døde og mere om de levende ".

Hvornår forlod Clarissa Silent Witness?

Efter at have startet arbejdet med Silent Witness i 2012, har Liz Carrs Clarissa Mullery forladt showet efter otte år. Clarissas beslutning om at sætte en stopper for sin tid på Lyell var ikke let, men motivationen bag det er forståelig.

Vender Clarissa tilbage til Silent Witness?

BBC's retsmedicinske drama kommer til at mangle et par kendte ansigter, inklusive Liz Carr som Clarissa Mullery. Det langvarige krimi, Silent Witness, vender tilbage i denne uge for sin 24. serie Efter en 18-måneders forsinkelse vil den nye sæson følge efter serie 23s dramatiske finale.

Anbefalede: