Logo da.boatexistence.com

Hvilken samsonite-taske har jeg?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken samsonite-taske har jeg?
Hvilken samsonite-taske har jeg?

Video: Hvilken samsonite-taske har jeg?

Video: Hvilken samsonite-taske har jeg?
Video: Реально ли жить с такой длиной 🤔? Очень длинные ногти. Летний маникюр 2024, Kan
Anonim

Din taskes produkt-id består af tal og bogstaver og kan findes på garantikortet eller QR-kodeetiketten, der følger med din Samsonite. Se billederne for at se, hvor koden er placeret.

Hvilken Samsonite er den letteste?

Samsonite Inova En af de absolut letteste kufferter fra Samsonite er Inova. Håndbagagetasken vejer kun 5,94 lbs, hvilket gør den til den mest lette kuffert med hårde sider. Og hvis du går efter en ekstremt let kuffert med lynlås, er det denne du skal få.

Hvor er nøglen til Samsonite-bagage?

De fleste Samsonite kufferter kommer med en fast TSA (Transport Security Administration) kombinationslås. Du bliver nødt til at indstille kombinationen på låsen for at sikre kufferten, der er ingen nøgle Der er et nøglehul, men dette er kun for TSA-officerer at åbne og lukke låsen til bagageinspektion.

Hvordan låser du en Samsonite-kuffert op uden koden?

På samme måde kan du låse en kuffert op, hvis du har glemt adgangskoden ved at rotere de tre hjul på låsen og indstille den til den aktuelle sidekombination Drej de tre hjul til tredobling nul, den fabriksindstillede kombination for American Tourister- og Samsonite-bagage.

Hvor længe holder Samsonite-bagage?

Bundlinje: Med garantier, der spænder fra 2 til 10 år, og selv med hele livstidsgarantier på nogle sager, kan du være sikker på, at disse stadig er nogle af de bedste stykker af bagage, der er tilgængelig på markedet i dag.

Anbefalede: