Logo da.boatexistence.com

I grafen, hvor mange nuller er der for polynomiet?

Indholdsfortegnelse:

I grafen, hvor mange nuller er der for polynomiet?
I grafen, hvor mange nuller er der for polynomiet?

Video: I grafen, hvor mange nuller er der for polynomiet?

Video: I grafen, hvor mange nuller er der for polynomiet?
Video: How to find number of zeroes of a graph of p(x) polynomial 2024, Kan
Anonim

Antallet af nuller i polynomiet bestemmes ved at kontrollere antallet af gange kurven krydsede x-aksen. I denne graf er polynomiet en ret linje, der går gennem y-aksen, men grafen opskærer ikke x -akse på ethvert punkt; derfor er antallet af nuller for polynomiet nul i p(x).

Hvordan finder du nullerne i et polynomium ud fra en graf?

Hvis vi tegner dette polynomium som y=p(x), så kan du se, at det er værdierne af x, hvor y=0. Med andre ord, de er x-skæringspunkterne i grafen. Nullerne i et polynomium kan findes ved finde hvor grafen for polynomiet krydser eller rører x-aksen

Hvordan ved du, hvor mange nuller et polynomium har?

For at bestemme det positive antal af reelle nuller, skal vi tælle antallet af fortegnsændringer i koefficienterne for vilkårene for polynomiet. Antallet af reelle nuller kan så være en hvilken som helst positiv forskel af dette tal og et positivt multiplum af to.

Kan en graf have to nuller?

Pointen med multipliciteter med hensyn til graftegning er, at alle faktorer, der forekommer et lige antal gange (det vil sige alle nuller, der forekommer to gange, fire gange, seks gange osv.) er kvadrater, så de gør det ikke skift tegn.

Kan vi sige to nuller?

Hvis du henviser til flere nuller i flertal, vil du bruge " nuller": Der er to nuller. Nuller er et udsagnsord, der betyder at justere til nul.

Anbefalede: