Logo da.boatexistence.com

Hvem er en smuk lille ting?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er en smuk lille ting?
Hvem er en smuk lille ting?

Video: Hvem er en smuk lille ting?

Video: Hvem er en smuk lille ting?
Video: Natasja - Gi' mig Danmark tilbage 2024, Kan
Anonim

PrettyLittleThing er en britisk-baseret modeforhandler, rettet mod 16-35-årige kvinder. Virksomheden er ejet af Boohoo Group og opererer i Storbritannien, Irland, Australien, USA, Frankrig, Mellemøsten og Nordafrika. Mærkets hovedkvarter er i Manchester med kontorer i London, Paris og Los Angeles.

Hvem er ambassadør for PrettyLittleThing?

Teyana Taylor | Brand Ambassadør | PrettyLittleThing USA.

Ejer teyana Taylor PrettyLittleThing?

Teyana Taylor taler om sin rolle som Creative Instruktør for PrettyLittleThing. … Hun træder ind i en årelang rolle som kreativ direktør hos PrettyLittleThing. "Jeg er glad for, at jeg kommer ind og forbedrer," sagde hun udelukkende til ESSENCE.

Hvor gammel skal man være for at være PrettyLittleThing-model?

Kvalificering: Konkurrencen er åben for personer i alderen atten (18) år eller derover, som er bosiddende i Storbritannien (England, Wales, Skotland og Nordirland � ekskl. Irland) Kun Kanaløerne eller Isle of Man.

Ejer Molly Mae PrettyLittleThing?

Hun startede sit eget falske tan-firma, Filter By Molly-Mae, som er på lager på Pretty Little Thing. Regnskab viser, at hendes virksomhed, MMH Group Holdings, indkasserede 11.000 £ om ugen mellem august 2019 og august 2020 - et tal, der forventes at blive endnu højere med hendes seneste aftale.

Anbefalede: