Logo da.boatexistence.com

Var Marjorie Lawrence gift?

Indholdsfortegnelse:

Var Marjorie Lawrence gift?
Var Marjorie Lawrence gift?

Video: Var Marjorie Lawrence gift?

Video: Var Marjorie Lawrence gift?
Video: Lawrence: Rep. Greene’s ‘Gazpacho Police’ Rant A ‘Stunning Display Of Stupidity’ 2024, Kan
Anonim

Et pludseligt anfald af poliomyelitis i 1941 gjorde hende næsten fuldstændig lammet i begge ben. Gift den 29. marts 1941 på City Hall, New York, med Thomas King, osteopat og Christian Scientist, brugte hun Sister Kenny-behandlingen til at give en langsom, besværlig metode til at bruge sine ben delvist.

Blev Marjorie Lawrence nogensinde gift?

I 1939 blev det annonceret, at hun ville spille Dame Nellie Melba i filmen The Life of Melba for Australias Cinesound Productions. Men filmen blev aldrig til på grund af krigen. Den 29. marts 1941, på New York Citys rådhus, giftede hun sig med Dr. Thomas King, en osteopat og kristen videnskabsmand.

Gik Marjorie Lawrence igen?

Aldrig i stand til at gå igen, Lawrence lærte smerteligt at synge med forskellige muskler. I 1942 vendte hun triumferende tilbage til Met i roller genoptaget for at give hende mulighed for at optræde siddende.

Hvem synger i Interrupted Melody?

Sangen blev døbt af Eileen Farrell, som dukker op på skærmen tidligt i filmen, som en elev, der kæmper for at ramme en høj tone i en scene med sanglæreren Mme. Gilly (Ann Codee). Glenn Ford ville kun optræde i filmen, hvis han fik den højeste regning.

Hvem sang for Eleanor Parker i Interrupted Melody?

Jeg har en særlig hengivenhed for hendes arbejde i "Interrupted Melody", hvor Ms. Parker udviste ikke bare et imponerende niveau af skuespil, men også en evne til at håndtere vokalscenerne overbevisende. Selvom hendes sangstemme var berømt døbt af stjernen, ukrediterede Eileen Farrell, Ms

Anbefalede: