Logo da.boatexistence.com

Hvor sikkert er olivehurst?

Indholdsfortegnelse:

Hvor sikkert er olivehurst?
Hvor sikkert er olivehurst?

Video: Hvor sikkert er olivehurst?

Video: Hvor sikkert er olivehurst?
Video: Røykvarslerdagen - Hvor sikkert er hjemmet ditt? 2024, Kan
Anonim

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomsforbrydelse i Olivehurst er 1 ud af 41 Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Olivehurst ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til Californien har Olivehurst en kriminalitetsrate, der er højere end 66 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Olivehurst et godt sted at bo?

Det er et gennemsnitligt kvarter. Skolerne er okay, men kvarteret er ikke særlig godt. Fattige parker, men det har mange anstændige boliger. Det har ikke mange lejligheder.

Er det sikkert at bo i Olivehurst CA?

Olivehurst er i den 14. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 86 % af byerne er sikrere, og 14 % af byerne er farligere.… Kriminalitetsraten i Olivehurst er 53,05 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår. Folk, der bor i Olivehurst, anser generelt den sydlige del af byen for at være den sikreste.

Er Plumas Lake sikker?

Plumas Lake er et meget stille og sikkert samfund. Der er masser af unge familier, ældre par og venlige naboer. Det er et fantastisk sted at jogge/løbe og har ret gode fællesparker.

Oversvømmes det i Plumas-søen?

Total årlige oversvømmelsesskader i Plumas-søen iAf boligerne i dette område forventes 1.571 at opleve en vis mængde tab på grund af oversvømmelser i de næste 30 år.

Anbefalede: