Logo da.boatexistence.com

Hvad er meningen bag navnet christopher?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er meningen bag navnet christopher?
Hvad er meningen bag navnet christopher?

Video: Hvad er meningen bag navnet christopher?

Video: Hvad er meningen bag navnet christopher?
Video: Christopher - First Like (fra Natholdet) 2024, Kan
Anonim

engelsk: fra et middelalderligt personnavn, der angiveligt betyder 'bærer af Kristus', latin Christopherus, græsk Khristophoros, fra Khristos 'Kristus'. … Hans navn var relativt almindeligt blandt tidlige kristne, som ønskede at bære Kristus metaforisk med dem i deres daglige liv.

Hvad er den bibelske betydning af Christopher?

Hvad betyder Christopher? Navnet Christopher er afledt af det græske ord Christóforos, der betyder " bærer af Kristus." Den er sammensat af to græske elementer Christós (Kristus) og phero (at bære, bære).

Er Christopher et godt navn?

Et hot navn i USA siden 1950'erne, Christopher er en engelsk variant af den græske Christophoros. Selvom brugen af navnet er blevet afkølet i de senere år, er han stadig et venligt valg for forældre, der søger noget almindeligt, men ikke for populært som nutidens Liam eller Noah.

Er Christopher et kongenavn?

Christopher. Fra et græsk navn, der betyder at bære Kristus, har Christopher været navnet på three konger af Danmark. Det var også et meget populært navn i England, Wales og USA i det 20. århundrede.

Hvad betyder navnet Christopher personlighed?

Når folk hører navnet Christopher, opfatter de dig som en, der er blid, følsom og intuitiv. Rovdyr ser dig som et let mål. Du tiltrækker det modsatte køn med din passion og opmærksomme natur.

Anbefalede: