Logo da.boatexistence.com

Kan du bruge en skipylon til slange?

Indholdsfortegnelse:

Kan du bruge en skipylon til slange?
Kan du bruge en skipylon til slange?

Video: Kan du bruge en skipylon til slange?

Video: Kan du bruge en skipylon til slange?
Video: Монтаж канализации своими руками. Ошибки и решения. #24 2024, Juli
Anonim

Ski-pyloner advarer mod slæberør og gummibåde. Hvis du gør det, kan det resultere i revnet glasfiber og/eller alvorlig skade.

Kan jeg bruge et skireb til slange?

Husk at brug kun reb, der er designet til slanger, når du bugserer et oppustelig rør … Vandski-, wakeboard- eller knæboardreb bør ikke bruges, fordi de ikke er designet til at trække det samme vægtmængde og ikke har den samme brudstyrke (også kaldet trækstyrke) som rørreb.

Hvad er en skipylon til?

PYLON GØR VANDSKI LETTERE FOR SKILJØNEN OG SIKRERE FOR BÅDEN. … Dette er en stang fastgjort til båden til at trække vandskiløbere. Skipyloner gør det muligt for skirebet at fjerne påhængsmotoren og andre dækshindringer samt forhindre, at rebet kommer i klemme i propellen.

Kan du stå på ski fra et wakeboardtårn?

Andre fordele ved wakeboardtårnet

Du kan bruge dit wakeboardtårn som en støttebjælke til at holde fast i, mens du manøvrerer rundt om båden. Ikke kun kan du bruge tårnet til wakeboarding, du kan også bruge det til andre vandsportsgrene, herunder vandski, kneeboarding og wakesurfing.

Kan du trække et rør med en skitrækstang?

Wakeboard-tårne og skipyloner er ikke i stand til at trække rør uden at skade ryttere eller beskadige både. … Faktisk sætter hvert eneste wakeboard-tårnfirma dette advarselsmærkat på deres tårne, så XTP og Monster Tower satte hovederne sammen for at skabe den eneste Tube-Rated™ anhængertræk på markedet: TurboSwing® !

Anbefalede: