Logo da.boatexistence.com

Hvem var shoaib i Mumbai?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var shoaib i Mumbai?
Hvem var shoaib i Mumbai?

Video: Hvem var shoaib i Mumbai?

Video: Hvem var shoaib i Mumbai?
Video: Geography Now! PAKISTAN 2024, Kan
Anonim

Ajay Devgn portrætterede Haji Mastans karakter (som Sultan Mirza) i filmen, mens Emraan Hashmi portrætterer underverdenen don Dawood Ibrahim (som Shoaib Khan).

Hvem er ægte Shoaib i Once Upon a Time in Mumbai?

Det siges, at Ajay Devgns Sultan Mirza er baseret på Haji Mastan, Emraan Hashmis Shoaib Khan på Dawood Ibrahim og Kangna Ranauts Rehana Shergill på den stedsegrønne Madhubala. Haji Mastan blev faktisk slået af Venus Dronning Madhubala, og Mastan/Ibrahim duellerede underverdenens dons i 70'erne.

Hvem var Haji Mastan-kæreste?

Sona Mastan Mirza var en skuespillerinde i den hindi filmindustri i 70'erne og 80'erne. Selvom hun ikke var så populær, blev gangster Haji Mastan forelsket i hende på grund af hendes slående ligheder med Madhubala. Hun blev gift med Mastan i 1984, og de kom ofte i nyhederne på grund af deres kærlighedshistorie.

Hvem var den første gangster i Mumbai?

Haji Mastan, oprindeligt kendt som Mastan Haider Mirza, var en Bombay-baseret tamil-muslimsk gangster, der blev den første berømthedsgangster i byen Bombay.

Is Once Upon a Time in Mumbai baseret på sand historie?

Filmen skildrer væksten i Mumbais underverden, fra kriminalitet og smugling i dens tidlige stadier til dens forbindelse med international terrorisme i nyere tid. Det menes at være baseret på livene for virkelige gangstere Haji Mastan og Dawood Ibrahim, portrætteret af henholdsvis karaktererne Sultan og Shoaib.

Anbefalede: