Logo da.boatexistence.com

Er Armando og Kenny sammen?

Indholdsfortegnelse:

Er Armando og Kenny sammen?
Er Armando og Kenny sammen?

Video: Er Armando og Kenny sammen?

Video: Er Armando og Kenny sammen?
Video: Mari Pepin-Solis and Kenny Braasch Get Engaged - Bachelor in Paradise 2024, Kan
Anonim

Armando og hans datter, Hannah, påtog sig endda at lære Kenneth noget spansk og hjælpe ham med at komme ind i det mexicanske liv. Til sidst, 22. maj 2021, fandt parret sig sammen og knyttede hinanden, hvilket gjorde deres ægteskab officielt. … Siden deres ægteskab har parret nydt deres tid i Mexico.

Bliver Kenny og Armando gift?

90 Day Fiancé: The Other Way-stjernen Kenneth Niedermeier er lykkeligt gift med Armando Rubio, og faren til fire har aldrig haft en ekskone.

Hvor er Kenny og Armando nu?

Mens Kenny vil være hjemme i St. Pete (hvor han boede i 16 år og opdragede sine børn som en åbenlyst homoseksuel mand), vil Armando vende tilbage til sin egen hjemby i San Felipe, Baja California.

Er Sumit og Jenny stadig sammen?

Sumit og Jenny er forlovede, men han åbnede op for os i sidste måned om sin tvivl efter sin tidligere skilsmisse. "Hvis du taler om ægteskab, har jeg ikke en særlig god oplevelse med ægteskab i fortiden," huskede han. Reality-stjernen har tidligere tilstået, at hans arrangerede ægteskab fik ham til at føle sig suicidal.

Var Kenny gift i 90 dages forlovede?

90 Day Fiancé-stjernerne Armando Rubio og Kenny Niedermeier vandt hjerter og skrev historie som det første homoseksuelle par med på TLC-serien. … Parret giftede sig i Mexico i maj og vendte for nylig tilbage til tv-skærmene i 90 Day Fiancé: The Other Way.

Anbefalede: