Logo da.boatexistence.com

Hvem er den udvalgte i star wars?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er den udvalgte i star wars?
Hvem er den udvalgte i star wars?

Video: Hvem er den udvalgte i star wars?

Video: Hvem er den udvalgte i star wars?
Video: Anakin viser hvem som er den utvalgte 2024, Kan
Anonim

Til sidst accepterede hans mentor Obi-Wan Kenobi Anakin som profetiens Udvalgte og indvilligede i at lære ham, hvordan man bliver ét med Kraften.

Er Rey den udvalgte?

Hun er en Skywalker, men hun er ikke den Udvalgte; hun lever for Den Udvalgtes mission, selvom hun ikke deler hans oprindelse.

Hvem er den udvalgte Anakin eller Rey?

I The Art of Star Wars: The Rise of Skywalker udtrykte kunstdirektør Rick Carter sin mening om, at Rey var den, der opfyldte profetien snarere end Anakin, idet han sagde, at mens at man ville være en Skywalker, det behøvede ikke nødvendigvis at være en af blod.

Er Baby Yoda den udvalgte?

The Mandalorian er fortsat med at vise beviser på, at fanfavoritten Baby Yoda er den sande Chosen One of the Star Wars-franchise … Og mens Anakin længe er blevet udråbt som den eneste profeterede "Chosen One" i Star Wars-kanonen, bliver det mere og mere muligt, at Baby Yoda giver ham en chance for pengene.

Er Ezra den udvalgte i Star Wars?

Af alle Jedi i Star Wars-kanonen er Ezra Bridger måske den største. … Ezra er bestemt ikke den længst faste Jedi. Han blev ikke stemplet som den udvalgte, og han var ikke det sidste håb i galaksen.

Anbefalede: