Logo da.boatexistence.com

Hvordan dyrker man ipomea lobata?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan dyrker man ipomea lobata?
Hvordan dyrker man ipomea lobata?

Video: Hvordan dyrker man ipomea lobata?

Video: Hvordan dyrker man ipomea lobata?
Video: Søde kartofler - Sweet potato - Ipomoea batatas. Hvordan jeg laver stiklinger af dem. 2024, Juli
Anonim

Bedst dyrket i jævnt fugtig, rig, veldrænende jord i fuld sol Tolerant over for en vis skygge, men vil ikke frembringe så prangende af et blomsterbillede. Start frø indendørs omkring seks uger før den gennemsnitlige sidste frostdato. Frø er langsomme til at spire og kræver varme vækstmedier (mindst 70°F).

Hvordan dyrker jeg Ipomoea lobata?

Kundeanmeldelse - Ipomoea lobata

Så indendørs før sidste frost, så direkte efter sidste frost. Før såning lægges frøet i blød i varmt vand i 30 minutter. Frøene skal svulme op, plant umiddelbart før frøet tørrer ud. Så 3 mm dybt i fugtig veldrænet frøkompost.

Hvor hurtigt vokser Mina lobata?

Ipomoea lobata

Skyder næsten lige så hurtigt som et af dets mange kælenavne, fyrværkervin kan vokse tæt på 10 fod på en måned, køre op ad espalier og hegn og udsende attraktive røde, bananformede blomster, der gradvist falmer til en cremefarve.

Hvordan planter du Mina lobata-frø?

Så frø enkeltvis i potter i tidligt forår ved 21-24C (70-75F) 6 mm (0.25in) dybt i en god frøkompost, forsegl i en polyethylenpose efter såning er nyttigt. Spiring tager norm alt 10-16 dage. Dyrk videre under køligere forhold, og omplant til 13 cm (5 tommer) potter.

Hvordan dyrker du en plante med spansk flag?

Det spanske flag, Ipomoea lobata, er en hurtigtvoksende enårig klatrer, der bærer kaskader af blomster i en usædvanlig blanding af rødt, falmende til cremefarvet. Det er en idé til dyrkning i en solrig kant eller som en del af en sommerbeholderudstilling. Dyrk Ipomoea lobata i godt- drænet jord i fuld sol Deadhead brugte blomster for at forlænge blomstringen.

Anbefalede: