Logo da.boatexistence.com

Knækker polycarbonat, når det bores?

Indholdsfortegnelse:

Knækker polycarbonat, når det bores?
Knækker polycarbonat, når det bores?

Video: Knækker polycarbonat, når det bores?

Video: Knækker polycarbonat, når det bores?
Video: Sådan borer du i fliser, uden boret skrider 2024, Kan
Anonim

Brug af den forkerte type bit kan resultere i, at værktøjet griber fat, mens du borer, hvilket kan føre til skår i kanten af hullet. Det er et reelt problem, fordi chips kan forplante sig til revner. Ifølge Alison Svoboda fra Boda Corporation er " polycarbonat "hakfølsomt", så et skarpt bor er nødvendigt.

Kan du bore gennem polycarbonat?

Standard-træbearbejdningsbor er velegnede til boring af huller i polycarbonatplader. … Brug under ingen omstændigheder en centerstans på et polycarbonatpanel, det er meget sandsynligt, at det forårsager skade. Det er en god idé at starte med at bore et lille pilothul for at hjælpe med at lokalisere boret.

Hvad forårsager polycarbonat revner?

Når der påføres kraft på plastik, bevæger det sig langs polymerkæderne, hvilket får molekyler til at spænde for at forblive i kontakt. Polymerkæderne kryber til sidst mod trækket og deformeres. Denne fase kaldes krybning. Med kraft og tid opstår revner eller spændingsrevner.

Knækker polycarbonat nemt?

Polycarbonat er et holdbart materiale. Selvom den har høj slagfasthed, har den lav ridsefasthed. … I modsætning til de fleste termoplaster kan polycarbonat undergå store plastiske deformationer uden at revne eller gå i stykker.

Hvordan borer du i polycarbonat uden at revne det?

Før du begynder at bore

Hvis du borer huller langs kanten af arket, skal kanten af borehullerne have en afstand på mindst to gange tykkelsen af polycarbonaten væk fra kanten af arket Dette forhindrer polycarbonaten i at gå i stykker.

Anbefalede: