Logo da.boatexistence.com

Hvor blev tijuana-lejligheder grundlagt?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev tijuana-lejligheder grundlagt?
Hvor blev tijuana-lejligheder grundlagt?

Video: Hvor blev tijuana-lejligheder grundlagt?

Video: Hvor blev tijuana-lejligheder grundlagt?
Video: Merida Mexicos evige højborg | Hvorfor er det så rigt? | Merida Mexico 🇲🇽 2024, Kan
Anonim

Tijuana Flats Tex-Mex er en privatejet amerikansk restaurantkæde, der serverer Tex-Mex-køkken. Det har over 135 steder i hele Florida, Georgia, North Carolina, Virginia og Indiana. Tijuana Flats-restauranterne er hurtige afslappede hybrider med frisk mad, hot sauce-barer, kunstvægmalerier og uovertruffen kultur.

Hvor ligger de originale Tijuana-lejligheder?

FREE WHEELIN' FOUNDER

Heldigvis for Tex-Mex-fans lånte Brians far ham pengene til at åbne de første Tijuana Flats i Winter Park, Florida.

Hvad var de første Tijuana Flats?

Inspireret af Burrito Brothers i Gainesville åbnede han de første Tijuana Flats i 1995 i Winter Park. I dag har den hurtige afslappede Tex-Mex-kæde 70 lokationer i Florida, Indiana, North Carolina, Pennsylvania og Virginia.

Hvem købte Tijuana Flats?

AUA Equity har rekapitaliseret kæden, og dens grundlæggere vil forblive i virksomheden og have egenkapital i handlen sammen med eksisterende virksomhedsledelse. "Vi er meget begejstrede for mærket," sagde Steven Flyer, partner hos AUA Equity. "De to ejere har gjort et fænomen alt stykke arbejde med at udvikle mærket.

Ændrede Tijuana Flats deres ris?

De ændrede deres, hvad der engang var lækre ris til denne lorte korianderlime-ris og havde ikke høfligheden til at informere deres gæster om ændringen. Giv i det mindste kunderne muligheden for gammel ris eller ny, fordi ikke alle kan lide dette koriander-lime-lort.

Anbefalede: