Logo da.boatexistence.com

Er gartneribønner og tranebærbønner det samme?

Indholdsfortegnelse:

Er gartneribønner og tranebærbønner det samme?
Er gartneribønner og tranebærbønner det samme?

Video: Er gartneribønner og tranebærbønner det samme?

Video: Er gartneribønner og tranebærbønner det samme?
Video: Spis for 1 USD om dagen : EKSTREM BUDGETUDFORDRING 2024, Kan
Anonim

Nogle gange kaldet cranberry bønner, producerer gartneribønneplanter bælg og bønnefrø, som varierer i farve fra hvid til cremefarvet med tranebærrøde pletter.

Er der et andet navn for tranebærbønner?

Tranebærbønner, også kendt som borlotti-bønner, har en cremet tekstur og en vidunderlig nøddeagtig smag. Brug disse smukke arvebønner i stedet for pinto bønner til chili, baked beans, pasta fagioli og mere.

Er tranebærbønner bushbeans eller pole beans?

Sådan dyrker man tranebærbønner. Tranebærbønner er en let at dyrke plante. Hverken stang- eller buskbønner, tranebærbønnen vokser på en stilk, som kan nå en højde på op til 2 m.

Hvad er Vermont tranebærbønner?

Vermont Cranberry Shell-bønnen er en utrolig bønnesort, der kan bruges som en snap, shell eller dry bean Cranberry Shell opbevares exceptionelt godt. Rødbrun farvede bønner er dekoreret med mørkere røde tranebæraftegninger. Denne sort går tilbage til 1800-tallet og er velegnet til kortsæson, køligt sommerklima.

Er tranebærbønner og oktoberbønner det samme?

oktoberbønner er i tranebærbønnerfamilien ifølge "Heirloom Beans" af Steve Sando (Rancho Gordo) og Vanessa Barrington. … I øvrigt er "Heirloom Beans" en fantastisk bønnereference/guide og til lækre, dejlig anderledes, forretter til hovedretsopskrifter.

Anbefalede: