Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder gravatar?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder gravatar?
Hvad betyder gravatar?

Video: Hvad betyder gravatar?

Video: Hvad betyder gravatar?
Video: Custom Author Images in WordPress | How to not use Gravatar! WordPress Tutorial 2021 2024, Juli
Anonim

Gravatar er en tjeneste til at levere glob alt unikke avatarer og blev skabt af Tom Preston-Werner. Siden 2007 har det været ejet af Automattic, efter at have integreret det i deres WordPress.com-blogplatform.

Hvad er formålet med Gravatar?

Gravatar står for Globally Recognized Avatar. Denne webservice lader brugere uploade en onlineavatar og knytter avataren til deres e-mailadresse.

Hvad er Gravatar-billeder?

“Din Gravatar er et billede, der følger dig fra websted til websted, der vises ved siden af dit navn, når du laver ting som at kommentere eller skrive på en blog. Avatarer hjælper med at identificere dine indlæg på blogs og webfora, så hvorfor ikke på et hvilket som helst websted?”

Skal du have en Gravatar?

Hvis du ønsker at blive identificeret på nettet, så skal du bruge en gravatar Hvis du er en blogger, non-profit, lille virksomhed eller enhver, der ønsker at bygge et mærke, så skal du i gang med at bruge gravatar. Chancerne er, at du læser og kommenterer blogs. I starten får din gravatar måske ikke så meget opmærksomhed.

Bruger Google Gravatar?

Gravatar bliver ikke vist i Gmail. Så det næstbedste, man kan gøre, er at implementere BIMI, der lover at få vist din avatar snart.

Anbefalede: