Logo da.boatexistence.com

Hvem er legatar i et testamente?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er legatar i et testamente?
Hvem er legatar i et testamente?

Video: Hvem er legatar i et testamente?

Video: Hvem er legatar i et testamente?
Video: Доктор Торн: Любовь и социальные барьеры (2016), фильм целиком 2024, Kan
Anonim

En legatar er ifølge testamenteloven enhver person eller organisation, der testamenterer en del af en arveladers ejendom.

Hvad er en legatar i et testamente?

Den bogstavelige betydning af en legatar er en, der modtager en arv. Specifikt i testamente- og formueloven er en legatar en person, der modtager en del af en arveladers ejendom, eller rettere, den enkelte modtager en arv, som er personlig ejendom fra et testamente.

Hvad er legatar eller begunstiget?

Legateenoun. (lovlig) En, der modtager en arv. Begunstigelsesnavn. (lovlig) En, der nyder godt af fordelingen, især af et dødsbo.

Hvem er testator og legatar?

En person, der drager fordel af noget, såsom et testamente, tillid osv.. Hvis du efterlader et bestemt aktiv til en person X efter din død i henhold til et testamente, så er person X begunstiget med hensyn til det pågældende aktiv; sådan en person omtales også som en legat.

Er en administrator en legatar?

er, at legataren er (lovlig) en, der modtager en legat, mens administrator er en person, til hvem ejendom er lovligt forpligtet i trust, der skal anvendes enten til fordel for specificerede enkeltpersoner eller til offentlig brug; en, der er betroet ejendom til fordel for en anden; også en person, i hvis hænder virkningerne af …

Anbefalede: