Logo da.boatexistence.com

Fik althea Gibson et barn?

Indholdsfortegnelse:

Fik althea Gibson et barn?
Fik althea Gibson et barn?

Video: Fik althea Gibson et barn?

Video: Fik althea Gibson et barn?
Video: Основатели | Гольфистки-любители (ИСТИННАЯ ИСТОРИЯ) | полный фильм - русские субтитры 2024, Kan
Anonim

I 1983 giftede hun sig med Sydney Llewellyn, hendes træner under hendes højest tennisår. Det ægteskab endte også med skilsmisse, efter fem år; hun havde ingen børn. I slutningen af 1980'erne fik Gibson to hjerneblødninger og i 1992 et slagtilfælde.

Har Althea Gibson nogen familie?

Althea Gibson blev født i Silver, South Carolina, den 25. august 1927. Hun var den første af Daniel og Anna Washington Gibsons fem børn Hendes forældre arbejdede på en bomuldsfarm, men da hun var tre år gammel flyttede familien nordpå til Harlem-området i New York City.

Hvem er Althea Gibson for børn?

Althea Gibson (25. august 1927 – 28. september 2003) var verdens nr.1 amerikansk sportskvinde, der blev den første afroamerikanske kvinde til at være en konkurrent på verdens tennistouren og den første til at vinde en Grand Slam-titel i 1956. Hun er nogle gange kendt som "tennis Jackie Robinson" for at bryde farvebarrieren.

Hvem er Althea Gibsons forældre?

Gibson blev født den 25. august 1927 i byen Silver i Clarendon County, South Carolina, af Daniel og Annie Bell Gibson, der arbejdede som andelshavere på en bomuldsfarm.

Hvem var den første sorte person, der vandt Wimbledon?

Men det tog en person som Althea Gibson, der var den første afroamerikaner, der vandt All-England Tennis Championships i Wimbledon den 6. juli 1957, for at bane vejen for andre sorte i tennis. Gibson, der blev født i 1927 i South Carolina, voksede op i Harlem-delen af New York City.

Anbefalede: