Logo da.boatexistence.com

Hvad er koordinaterne for majuro marshalløer?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er koordinaterne for majuro marshalløer?
Hvad er koordinaterne for majuro marshalløer?

Video: Hvad er koordinaterne for majuro marshalløer?

Video: Hvad er koordinaterne for majuro marshalløer?
Video: The Final Years of Majuro [Documentary] 2024, Kan
Anonim

Majuro er hovedstaden og største by på Marshalløerne. Det er også en stor koralatol på 64 øer i Stillehavet. Det danner et lovgivende distrikt i Ratak-kæden på Marshalløerne. Atollen har et landareal på 9,7 kvadratkilometer og omslutter en lagune på 295 kvadratkilometer.

Hvor er øen Majuro?

Majuro, atoll i Ratak-kæden (østlige) på Marshalløerne og hovedstaden i Republikken Marshalløerne, i det vestlige Stillehav. Atollen omfatter 64 holme på et elliptisk formet rev, 25 miles (40 km) langt og har et samlet landareal på 4 square miles (10 kvadratkilometer).

Hvor er Marshalløerne ?

Republikken Marshalløerne (RMI) ligger næsten midtvejs mellem Hawaii og Filippinerne, og er den østligste øgruppe i Mikronesien. Landet består af to parallelle kæder af atoller og øer i det centrale Stillehav, kendt som Ratak-kæden (solopgang) og Ralik-kæden (solnedgang).

Kan amerikanske statsborgere bo på Marshalløerne?

US-borgere og borgere i - territoriet i Amerikansk Samoa kan leve og arbejde frit på Marshalløerne. … Kun borgere fra Marshalløerne og amerikansk militærpersonel har tilladelse til at gå i land ved Kwajalein Atoll.

Er Marshalløerne fattige?

Fattigdom på Marshalløerne er et stort problem, hvor 30 % af befolkningen i øens to byer lever under fattigdomsgrænsen for basale behov med truslen om stigende hav niveauer og manglen på sundhedspleje, uddannelse og job af høj kvalitet, er en tredjedel af nationen migreret mod vest på jagt efter et bedre liv.

Anbefalede: