Logo da.boatexistence.com

Hvordan døde chizzyano?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan døde chizzyano?
Hvordan døde chizzyano?

Video: Hvordan døde chizzyano?

Video: Hvordan døde chizzyano?
Video: Hvordan døde Nintendo DS? | Epitendo 2024, Kan
Anonim

Myndighederne afslører, at rapperen Chynna Rogers døde af en utilsigtet overdosis. I en erklæring til E! News, en talsmand for Philadelphia Department of He alth udt alte, at dødsårsagen for Chynna Rogers var fast besluttet på at være en utilsigtet overdosis.

Hvordan døde Chynna?

Rogers blev fundet død den 8. april 2020 af en utilsigtet overdosis af stoffer. Hendes død på toppen af sin karriere fik opmærksomhed fra mainstream-medier og musikmagasiner rundt om i verden.

Hvad skete der Chynna Yano?

Den Philadelphia-baserede rappers død blev bekræftet af hendes repræsentant, John Miller, i en e-mail-erklæring. … Ifølge rapporter blev Chynna fundet død i sin lejlighed i Philadelphia den 8. april. Hendes familie udgav efterfølgende en erklæring om hendes arv.

Er ASAP Rocky og ASAP Ferg relateret?

Mens A$AP Ferg og A$AP Rocky er tætte som brødre, , deler de faktisk ikke den samme mor og far. The Post offentliggjorde ved et uheld et stykke, der refererede til Ferg som Rockys slægtning, hvilket ikke er faktuelt.

Hvor er rapperen Kur fra?

Født Chauncey Ellison, uptown Philly indfødt havde en barsk opvækst og var involveret i gadelivet i en ung alder. Han begyndte at skrive sange som teenager og forbedrede sit flow ved at se videoer online. I 2012 udgav han sit debut-mixtape, Straight from the Kur, netop da han var ved at tage sin eksamen på gymnasiet.

Anbefalede: