Logo da.boatexistence.com

Skrumper pendleton-skjorter?

Indholdsfortegnelse:

Skrumper pendleton-skjorter?
Skrumper pendleton-skjorter?

Video: Skrumper pendleton-skjorter?

Video: Skrumper pendleton-skjorter?
Video: Pendleton '49er Shirt Sew-Along Video Series | Part 1 2024, Kan
Anonim

Mange af vores vaskbare uldskjorter, inklusive vores Board- og Lodge-skjorter, er blevet forvasket og har en speciel finish for at forhindre krympning.

Hvordan krymper du en Pendleton-uldskjorte?

Ud eller uldblandinger: Vask ved høj varme, ideelt set i en kort cyklus. Derefter sæt tørretumbleren på lav varme. Gentag efter behov for at opnå den ønskede størrelse [kilde: The Idle Man]. Du kan også pletkrympe sweatermanchetter, der har strakt sig ud af form.

Skrumper Pendleton-flanelskjorter?

Pendleton uldtæpper bør kun renses. … Kemisk rensning fjerner den vaskbare finish, og skjorten vil krympe.

Er Pendleton-skjorter det værd?

Simpelt sagt, dette er den højeste quality skjorte, jeg ejer, og dens tidløse, umiskendelige look vil næppe gå ud af stil på et tidspunkt. Ulden kan være en smule kradsende i starten, men de fleste andre dyre "investerings"-ting ville man overveje sammen med Pendleton-Danner-støvler, selvedge denim osv.

Kan du vaske en Pendleton?

Pendletons vaskbare uldskjorter er lavet med et stof, der er blevet behandlet med en speciel proces for at forsegle skæl af uldfibre. Disse stoffer er tydeligt mærket som vaskbare, og når de er vasket, bør de ikke renses. … Kemisk rensning fjerner den vaskbare finish. Vælg altid én metode, og hold dig til den.

Anbefalede: