Hvornår skal span html bruges?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal span html bruges?
Hvornår skal span html bruges?

Video: Hvornår skal span html bruges?

Video: Hvornår skal span html bruges?
Video: 🚀 AMAZON 2.0 возвращается! - ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН за 6 часов - Часть 2 2024, September
Anonim

HTML-elementet er en generisk inline-beholder til frasering af indhold, som ikke i sig selv repræsenterer noget. Det kan bruges til at gruppere elementer til stylingformål (ved at bruge klasse- eller id-attributterne), eller fordi de deler attributværdier, såsom lang.

Skal jeg bruge P eller span?

Semantisk set er et p et afsnitsmærke og skal bruges til at formatere et afsnit med tekst. Et span er en indlejret formateringsændring, der ikke håndteres semantisk. Et span er et indlejret formateringselement, der IKKE har et linjefeed over eller under.

Hvad er forskellen mellem Span og P?

Nå svaret på dit spørgsmål er ja og no, hvad jeg mener med det er "p" er et blokniveau-tag for afsnit."span" er et linjeniveau-tag, der i sig selv ikke gør noget, men som er nyttigt til at definere en specifik stil til en streng. "span" kan bruges i "p", men "p" kan ikke bruges inden for "span ".

Hvad er span-tags?

I HTML er span-tagget et generisk inline-containerelement Span-tags ombryder norm alt sektioner af tekst til stylingformål eller til at tilføje attributter til en sektion af tekst uden at oprette en ny indholdslinje. … En div, det andet generiske HTML-element, er på blokniveau og opretter en ny linje på siden.

Hvad er det mest forkert brugte tag i HTML?

- mærket bruges ofte forkert, som navnet antyder, til at skabe tekst, der er lille i størrelse.

Anbefalede: