Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal det især bruges?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal det især bruges?
Hvornår skal det især bruges?

Video: Hvornår skal det især bruges?

Video: Hvornår skal det især bruges?
Video: Hvornår Skal Du Skifte Dine Slidte Cykeldæk? 2024, Juli
Anonim

Du bruger især til at specificere et vigtigt eller typisk eksempel på noget, du taler om Skilsmissen ville blive bevilget, når vigtigere problemer, især børnenes skæbne, havde blevet besluttet. Du kan især bruge til at understrege en bestemt kvalitet, som nogen eller noget har.

Hvordan bruger du især i en sætning?

(1) Nogle tidlige læger, især Hippokrates, mente, at kost var vigtig. (2) Aviserne er særligt partiske. (3) Mange elever var fraværende, især monitoren. (4) Emigrationen er steget markant i løbet af de seneste fem år.

Hvad betyder især i en sætning?

1: på en bemærkelsesværdig måde: var i høj grad imponeret. 2: især, især andre magter, især Storbritannien og USA- C. A. Fisher. Synonymer og Antonymer Flere eksempelsætninger Lær mere om især.

Kan jeg bruge særligt i begyndelsen af en sætning?

Spørgsmål: Er det grammatisk acceptabelt at starte en sætning med "Notably" som en overgang? Det er grammatisk acceptabelt, men overvej (som et spørgsmål om stil), om det kunne være bedre at finde på, at et punkts notabilitet taler for sig selv.

Hvordan bruger du mest?

Eksempler på "mest bemærkelsesværdigt" i en sætning mest bemærkelsesværdig

  1. Men der er ikke hørt nok om de enorme fremskridt, der er gjort på forskellige områder, især beskyttelse mod dårligt vejr. …
  2. Afdelinger lukkede, især kemi og musik, og mange andre blev dramatisk slanket.

Anbefalede: