Hvad betyder heian yondan?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder heian yondan?
Hvad betyder heian yondan?

Video: Hvad betyder heian yondan?

Video: Hvad betyder heian yondan?
Video: Vad är Kissaki-Kai Karate? (ENGLISH SUBTITLES) 2024, September
Anonim

Heian Yondan er en Shotokan-kata på lavere niveau, der lærer grundlæggende spark, slag og standpunkter. Det er en af Shotokan-kataerne, der er blevet undervist til at farve bælte (ikke-sort bælte) karateelever.

Hvad betyder Heian Shodan på japansk?

På japansk betyder heian (平安) "fredligt sind" og shodan betyder "første niveau" Heian shodan blev tilpasset fra ældre kata af Anko Itosu for at gøre dem mere egnede til ung karateka. Denne kata er i shorin-kategorien og fokuserer på at være fleksibel, blød og langsom med hurtige, skarpe bevægelser.

Hvad er meningen med Shotokan?

Navnet "Shotokan" kommer fra navnet "Shoto", som var Funakoshis pennenavn, hvilket betyder ' viftende eller bølgende fyrretræ'. Shotokan Karate er en traditionel kampsport. Det betyder, at forbedringer i karakter og mental disciplin er lige så vigtige som fysiske færdigheder, hvis ikke mere.

Hvad er den sværeste kata i karate?

Unsu (雲手), bogstaveligt t alt "skyhænder", er den mest avancerede kata, der findes i Shotokan-, Shito-Ryu- og karatestilene og undervises generelt i karateka kl. den 3. til 4. Dan.

Hvilken er den længste kata i karate?

Den længste karate-kata er 26 t. 8 min. og blev opnået af K. V Babu (Indien) i Kochi, Kerala, Indien fra 14. til 15. oktober 2017.

Anbefalede: