Logo da.boatexistence.com

Hvilken stat kommer clarion chukwura fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken stat kommer clarion chukwura fra?
Hvilken stat kommer clarion chukwura fra?

Video: Hvilken stat kommer clarion chukwura fra?

Video: Hvilken stat kommer clarion chukwura fra?
Video: Information Enigma: Where does information come from? 2024, Kan
Anonim

Chukwura er fra Anambra State. Hun er mor til ace musikvideoinstruktør, Clarence Peters. Hun var den første nigerianer, der vandt kategorien for bedste skuespillerinde ved FESPACO-filmfestivalen i 1982 i Burkina Faso.

Er Clarion chukwura stadig gift?

Chukwura blev født som den eneste datter i en familie på fire den 24. juli 1964. Hun er mor til musikvideoinstruktøren Clarence Peters. Hun er fra Anambra State. I 2016 giftede Chukwura sig for tredje gang med Anthony Boyd og konverterede til sin nye mands Jehovas Vidner-tro.

Var Clarion chukwura gift med Abiola?

Veteran Nollywood-skuespillerinde, Clarion Chukwuras tidligere officielle mand, Tunde Abiola, er død.

Hvem er ejeren af clearance-skud?

Clarence Peters (født Clarence Abiodun Peters) er en nigeriansk musikvideoinstruktør, filmskaber og kinematograf. Han er grundlægger og administrerende direktør for Capital Dream Pictures, et produktionsselskab, der er specialiseret i scenekunst, film og video.

Hvad betyder navnet Clarence?

På engelske babynavne er betydningen af navnet Clarence: Fra efternavnet og stednavnet Clare, der betyder lyst eller klart Berømte bærere: George, hertug af Clarence, bror til Kong Edward IV og kong Richard III, som traditionelt menes at være druknet i Malmsey-vin.

Anbefalede: