Logo da.boatexistence.com

Hvem ejer holyoke hospital?

Indholdsfortegnelse:

Hvem ejer holyoke hospital?
Hvem ejer holyoke hospital?

Video: Hvem ejer holyoke hospital?

Video: Hvem ejer holyoke hospital?
Video: Hvem ejer historien 2024, Kan
Anonim

Holyoke Medical Group (HMG) er en lægegruppepraksis tilknyttet Valley He alth Systems, Inc., moderselskabet for Holyoke Medical Center. HMG tilbyder en bred vifte af lægetjenester på kontorer bekvemt placeret i hele det vestlige Massachusetts.

Hvem er Holyoke-hospitalet tilknyttet?

Tilknytninger. Holyoke Medical Center er medlem af Valley He alth Systems i Holyoke. Andre medlemmer af Valley He alth Systems omfatter: Holyoke Visiting Nurse Association, Inc.

Er Holyoke Medical Center nonprofit?

Vi har forblevet et samfundshospital siden grundlæggelsen i 1893 og har haft fremgang og vokset gennem årtierne. … Som et non-profit samfundshospital stoler Valley He alth Systems på dine gaver for at give enestående patientpleje og oplevelser.

Hvor mange senge har Holyoke Medical Center?

Holyoke Medical Center (HMC) er et 198-sengs uafhængigt samfundshospital med over 1.300 ansatte, der betjener enkeltpersoner og familier i byerne og byerne i Pioneer Valley. Det medicinske personale omfatter mere end 375 læger og konsulentpersonale.

Hvornår blev Holyoke Hospital bygget?

Our History

Holyoke Medical Center åbnede oprindeligt sine døre i 1893 som Holyoke City Hospital. Tidligere kongresmedlem og borgmester, William Whiting, førte en gruppe til at gøre et ikke-sekterisk hospital i Holyoke til en realitet.

Anbefalede: