Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev skruer brugt første gang?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev skruer brugt første gang?
Hvornår blev skruer brugt første gang?

Video: Hvornår blev skruer brugt første gang?

Video: Hvornår blev skruer brugt første gang?
Video: ПЕРВЫЕ ПОСЛЕВОЕННЫЕ ГОДЫ. ВОСТОЧНАЯ ПРУССИЯ. КАЛИНИНГРАД. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ 2024, Kan
Anonim

I det 1. århundrede e. Kr., blev træskruer brugt i vin- og olivenoliepresser, og der blev brugt fræsere (haner) til at skære indvendigt gevind. Selvom Arkimedes er krediteret for at opfinde skruen i det 3. århundrede f.v.t., hans skrue…

Hvornår blev skruer første gang brugt i møbler?

Met altræskruer - til fastgørelse i træ - ser ud til at være opstået i 1400-tallet Skruer er relativt nye i produktionen af møbler og blev ikke et almindeligt træbearbejdningsmiddel før mere effektive værktøjer blev udviklet omkring slutningen af det 18. århundrede.

Hvornår begyndte stjerneskruer at blive brugt i møbler?

Philips-skruer blev introduceret i slutningen af 1930'erne. Ethvert møbel, der har en Philips-hovedskrue, angiver enten, at stykket er lavet efter slutningen af 1930'erne, eller at det ikke er den originale skrue.

Hvornår begyndte folk at bruge stjerneskruer?

I de tidlige 1930'ere blev Phillips-skruen opfundet af Oregon-forretningsmanden Henry Phillips (1889–1958). Bilproducenter brugte nu bilsamlingslinjer. De havde brug for skruer, der kunne tage et større drejningsmoment og kunne give strammere fastgørelser.

Hvorfor bruger vi stadig Phillips-skruer?

Hvorfor bruger vi stadig Phillips-skruer? Philips-hovedet er specielt designet, så du ikke kan overmomentere dem, det er derfor. Skruetrækkeren glider ud er designet, der fungerer korrekt. … Vi bruger Phillips specifikt, så skruen ikke kan trækkes for meget.

Anbefalede: