Logo da.boatexistence.com

Har chester zoo en monorail?

Indholdsfortegnelse:

Har chester zoo en monorail?
Har chester zoo en monorail?

Video: Har chester zoo en monorail?

Video: Har chester zoo en monorail?
Video: Royal Visit to Chester Zoo HD Highlights 2024, Kan
Anonim

I næsten tre årtier har Zoofari monorail været et ikonisk indslag i Chester Zoo Den har transporteret millioner af besøgende gennem årene, men zoo-chefer har nu kaldt tid på den enorme populær attraktion, og annoncerede planer om at lukke den permanent til sommer. Monorailen åbnede første gang i 1991.

Hvorfor lukkede Chester Zoo monorailen?

I juni 2019 annoncerede Chester Zoo, at den ville lukke monorailen , da den var blevet upålidelig og nu dækkede mindre end halvdelen af den zoologiske have på grund af udvidelse til over 125 acres (51 ha)Zoo udt alte også, at den "ikke længere passer til vores vision for en moderne zoologisk have i verdensklasse". Systemet lukkede den 3. september 2019.

Har Chester Zoo et tog?

REJSER MED JERNBANE

Vi er nemme at nå med tog, da vi kun et par miles fra Chester station.

Hvordan gik det i brand i Chester Zoo?

En del af Storbritanniens mest besøgte zoologiske have, der blev beskadiget af brand for to år siden, er genåbnet. Ilden brød ud i december 2018 i Chester Zoo's Monsoon Forest, som huser orangutanger og krokodiller. Nogle fugle, fisk og insekter døde, og taget blev beskadiget i branden forårsaget af en elektrisk fejl

Er Chester Zoo gået i stå?

Covid-krisen har sat Chester Zoos overlevelse i fare, har attraktionen sagt. Den har været lukket for besøgende siden 21. marts, og ligesom andre store zoologiske haver, er den blevet bedt af regeringen om at forberede sig på at holde lukket "på ubestemt tid ".

Anbefalede: