Logo da.boatexistence.com

Er pataner højkaste?

Indholdsfortegnelse:

Er pataner højkaste?
Er pataner højkaste?
Anonim

I det kastesystem, der er til stede i det middelalderlige indiske muslimske samfund, blev pathanerne (historisk også kendt som etniske 'afghanere') klassificeret som en af ashraf-kasterne – dem, der hævdede afstamning fra udenlandske immigranter, og som hævdede status som adel i kraft af erobringer og muslimsk styre i det indiske …

Er pashtun en kaste?

pashtunerne er den 26.-største etniske gruppe i verden og den største segmentære afstamningsgruppe. Der er anslået 350-400 pashtunske stammer og klaner.

Er Pathan en Rajput?

Samfundet er efterkommere af pashtunske (Pathanske) soldater og eventyrere, som kom til Rajasthan for at tjene i forskellige Rajput-prinsers hære.… De fleste af Rajasthan-pathanerne tilhører Yousafzai-stammen. De har for længst forladt pashto og taler nu hindustani, såvel som forskellige dialekter af rajasthani.

Er punjabierne i familie med pashtunere?

The Pathans of Punjab (Punjabi: پنجابی پٹھان (Shahmukhi); Pashto: د پنجاب پښتانه‎; også kaldet Punjabi Pathans er oprindeligt har bosat Pashtun i Punjabi-regionen i Pakistan i Punjab..

Er pashtunere pakistanske?

Pashtunerne er en af de største etniske minoriteter i Pakistan, der udgør over 25 % af den samlede befolkning i Pakistan. Pashtunerne udgør flertallet af etniske grupper i provinsen Khyber Pakhtunkhwa inklusive stammeområder og det nordlige Balochistan.