Logo da.boatexistence.com

Hvor svært er kreisleriana?

Indholdsfortegnelse:

Hvor svært er kreisleriana?
Hvor svært er kreisleriana?

Video: Hvor svært er kreisleriana?

Video: Hvor svært er kreisleriana?
Video: Ædru brydning | Hvor svært ka' det være? | DR3 2024, Kan
Anonim

Kreisleriana er et meget svært stykke at holde sammen, som med mange Schumann. Rachmaninoff er mere udfordrende teknisk, men lettere at præsentere for et publikum. Komponisterne ønsker, at kunstnere skal være fantasifulde i retning af deres tænkning - ikke kun robotter, der udfører ordrer.

Er Schumann svær at spille?

Jeg finder Schumanns musik vidunderlig. Selv Scenes From Childhood og Album for the Young har masser af musikalske vanskeligheder, og det er en udfordring at spille godt, selvom de ikke er alt for svære teknisk Hans musik er kompleks på en måde, som Chopins er det f.eks. ikke.

Hvor svært er Schumann Carnaval?

Karnavallet betragtes som et af Schumanns sværeste klaverstykker og er norm alt placeret ved siden af Kreisleriana og hans symfoniske etuder. For overhovedet at overveje at vælge dette stykke ville det kræve en meget finjusteret teknik!

Hvor svært er Schumann kinderszenen?

68. Selvom Kinderszenen er Schumanns letteste modne sæt karakterstykker, det er stadig ret svært Dette gør det til et ønskeligt sæt stykker, da det er så meget mere tilgængeligt end Schumanns andre sæt, som Carnaval eller Kreisleriana, som er frygtelig svære og burde spilles i deres helhed.

Hvilken klasse er Kinderszenen?

De fleste er klasse 6-7, et par på grænsen til klasse 8.

Anbefalede: