Hvordan fungerer Google Pay?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer Google Pay?
Hvordan fungerer Google Pay?

Video: Hvordan fungerer Google Pay?

Video: Hvordan fungerer Google Pay?
Video: Hvordan betale med Google Pay? 2024, September
Anonim

Google Pay krypterer det nyligt tokeniserede kort, og det er klar til at blive brugt til betalinger. For at foretage et køb trykker en kunde på sin mobilenhed på en salgsterminal eller vælger at betale i din mobilapp. Google Pay svarer med kundens tokeniserede kort og et kryptogram, der fungerer som en engangsadgangskode.

Hvordan bruger jeg Google Pay?

Brug af Google Pay på Android

Åbn telefonens indstillinger, og åbn menuen Apps (eller Apps & Notifikationer). Tryk på ikonet med tre prikker, og vælg Standardapps, derefter vælg indstillingen Tryk og betal, og indstil den til Google Pay (eller G Pay), hvis den ikke allerede er det. Google Pay dukker derefter op som betalingssystem, når det er nødvendigt.

Er Google Pay sikkert?

Hvor sikkert er Google Pay? Google Pay beskytter dine betalingsoplysninger med flere sikkerhedslag ved at bruge en af verdens mest avancerede sikkerhedsinfrastrukturer til at hjælpe med at holde din konto sikker. Når du betaler i butikker, deler Google Pay ikke dit faktiske kortnummer, så dine oplysninger forbliver sikre.

Hvordan fungerer Google Pay på din telefon?

Kig efter Google Pay-appen på din telefon. Den er forudindlæst på de fleste Android-telefoner og Wear OS-ure, men du kan også blot downloade den fra Google Play. Åbn Google Pay-appen, og tilføj et kredit- eller betalingskort på fanen Kort. … Du skal blot låse din telefon op og trykke for at bruge Google Pay ved enhver kontaktløs betalingsterminal.

Hvordan fungerer Google Pay for at sende penge?

For at sende penge skal en Google Pay bruger indtaste e-mail-adressen eller telefonnummeret på modtageren Modtageren skal derefter knytte dette telefonnummer eller e-mailadresse til en bankkonto for at for at få adgang til disse midler. Hvis modtageren også har en Google Pay-konto, overføres pengene direkte til denne konto.

Anbefalede: