Logo da.boatexistence.com

When battleground mobile india?

Indholdsfortegnelse:

When battleground mobile india?
When battleground mobile india?

Video: When battleground mobile india?

Video: When battleground mobile india?
Video: BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA 2024, Kan
Anonim

Battlegrounds Mobile India er et online multiplayer battle royale-spil udviklet af PUBG Studios og udgivet af Krafton. Spillet er udelukkende for indiske brugere. Spillet blev udgivet den 2. juli 2021 til Android-enheder og den 18. august 2021 til iOS-enheder.

Er Battleground Mobile India lanceret?

Battlegrounds Mobile India blev lanceret til Android-brugere i Indien den 2. juli efter måneders venten. Krafton, udvikleren bag PlayerUnknown's Battlegrounds, udgav Battle Royale- titlen som en Indien-specifik erstatning for PUBG Mobile, efter at den blev forbudt i landet.

Er Battleground Mobile India tilgængelig i Play Butik?

BGMI har været tilgængelig i tidlig adgang siden de sidste to uger og er nu ude af beta og kan downloades fra Google Play Butik af alle Android-brugere.… Spillere, der havde en PUBG Mobile-konto, før den blev forbudt i landet, kan migrere deres spildata til Battlegrounds Mobile India.

Er Battleground Mobile India PUBG?

Battlegrounds Mobile India er stort set det samme som PUBG Mobile India, bortset fra et par kosmetiske ændringer. Nu burde det varme alles hjerte, da de afgørende elementer, der havde vundet så meget popularitet for spillet, er der i høj grad.

Kan vi spille Battleground Mobile India på pc?

Spillet er kun tilgængeligt for Android-brugere og kan downloades fra Google Play Butik. Brugere, der ønsker at spille Battlegrounds Mobile India på en pc for en fordybende spiloplevelse, kan bruge Android-emulatorer, der er tilgængelige til både Windows og pc.

Anbefalede: