Logo da.boatexistence.com

Hvad er dodi weed?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er dodi weed?
Hvad er dodi weed?

Video: Hvad er dodi weed?

Video: Hvad er dodi weed?
Video: Doddy - Dor Sa Te Ador (feat. Lora) | Official Video 2024, Kan
Anonim

Lodi Dodi er en sativa-dominant hybrid marihuana-stamme, der er blevet populær i staten Washington. Eksklusivt opdrættet af The Clone Zone, den genetiske arv fra Lodi Dodi er udefineret og nøje bevogtet. Lodi Dodi har en sød, unik smag af tropisk frugt og friske vilde blomster.

Hvad hedder jamaicansk ukrudt?

Cannabis i Jamaica er ulovligt, men besiddelse af små mængder blev reduceret til en mindre lovovertrædelse i 2015. Cannabis er lok alt kendt som ganja, og internation alt spiller cannabisforbrug en fremtrædende rolle i nationens offentlige image, der er bundet til kulturelle prøvesten som Rastafari og reggaemusik.

Hvilken type ukrudt er lavakage?

Lava Cake er en kraftfuld indica-hybrid marihuana-stamme lavet ved at krydse Thin Mint GSC med Grape Pie. Lava Cake producerer dybt afslappende effekter, der letter sindet og kroppen.

Er Lava Cake eksotisk?

Lava Cake tilbyder dufte og smage så eksotiske, som navnet antyder. … Da det sidder lidt i munden, bliver røgen i sig selv ret cremet og nøddeagtig, hvilket gør den sukkerholdige vanilje-lignende smag mere intens. For hvert hit bliver smagen mere og mere chokoladefremadrettet, mens røgen bliver mere krydret.

Hvad er ild og ukrudt?

Fire OG, også kendt som "Fire OG Kush", er en indica-dominerende hybrid marihuana-stamme fremstillet ved at krydse OG Kush og SFV OG Kush. Denne stamme har en aroma, der ligner Lemon Pledge og har euforiske effekter, der er potente og langvarige.

Anbefalede: