Logo da.boatexistence.com

Betyder det samme på engelsk?

Indholdsfortegnelse:

Betyder det samme på engelsk?
Betyder det samme på engelsk?

Video: Betyder det samme på engelsk?

Video: Betyder det samme på engelsk?
Video: 5 tips der giver dig topkarakter - Hack dig til et 12-tal (1:3) 2024, Kan
Anonim

1: på samme måde: gå på samme måde og gør det samme. 2: desuden en maler, der ligeledes er billedhugger. 3: på samme måde svarede jeg "ligeså" til "Glæde at møde dig "

Hvad er meningen med at gøre det samme?

adverbium [ADVERB efter verbum] Hvis du gør noget, og en anden gør det samme, de gør det samme eller en lignende ting Han lånte penge, gav donationer og opfordrede andre til at gøre ligeledes. Synonymer: på samme måde, det samme, på samme måde, på lignende måde Flere synonymer af ligeledes.

Hvordan bruger du ordet på samme måde?

På samme måde kan det også bruges til at betyde noget som "også mig" eller " det samme, som du lige sagde” Når det bruges på denne måde, bruges det typisk af sig selv som et et-ords svar på et udsagn. For eksempel, hvis nogen siger: "Det var rart, du mødte dig," kan du blot svare: "På samme måde! "

Kan jeg bruge det samme til at starte en sætning?

Begynd ikke en sætning med "også" eller "ligeså". … Begynd aldrig en sætning-eller en sætning-med også.

Er ligeledes et formelt ord?

2 svar. Du kan helt sikkert bruge "ligeså" over alt, hvor det passer, og der er ingen grund til, at du ikke også kan bruge ordet "også" i en akademisk opgave. Jeg har personligt en tendens til kun at bruge "også", når det er nødvendigt, men sikkert, du kan gøre det. De er ikke ligefrem synonyme, men de kan ofte bruges de samme steder.

Anbefalede: