Logo da.boatexistence.com

Hvem bret i riverdale?

Indholdsfortegnelse:

Hvem bret i riverdale?
Hvem bret i riverdale?

Video: Hvem bret i riverdale?

Video: Hvem bret i riverdale?
Video: Riverdale S4E7 - Hiram vs FP 2024, Kan
Anonim

Bret Weston Wallis var en tilbagevendende karakter på The CW's Riverdale. Han blev portrætteret af Sean Depner. Bret var en ulidelig konkurrencedygtig elev på Stonewall Prep, som sigter mod Jughead, når han tilmelder sig den prestigefyldte skole.

Døde Brett i Riverdale?

Betty og Jughead er stadig på sporet af video-auteuren, og hun får et opkald sent om natten fra Bret i fængslet, som tilbyder hende nogle vigtige oplysninger til gengæld for en overførsel til ensomhed. Inden de kommer til fængslet, bliver Bret dog fundet død i sin celle.

Er Bret forelsket i Jughead?

Dette afsløres af Bret Weston Wallis' skuespiller, Sean Depner. Åh ja, Bret elsker sikkert Jug… Bret er en af eleverne på Stonewall Prep, som Jughead har haft de fleste problemer med, siden han startede sin nye skole. Der var rivalisering mellem de to: de kunne ikke fordrage hinanden, endda gå så langt som til vold.

Hvem dræbte Joan og Brett i Riverdale?

Det føles mærkeligt, at to gymnasiebørn ville konfrontere en uddannet FBI-agent, som måske også er en seriemorder. Tag i hvert fald også Skeet med! Eller et dusin slanger! Charles tilstår straks at have dræbt Joan og Bret.

Er Donna en dreng i Riverdale?

Donna er en slank ung dame med langt brunt hår og blå øjne. Hun ses ofte iført sin skoleuniform.

Anbefalede: